Zirvede Haber

Bilyoner Winterfest Başlıyor!

Bilyoner Winterfest Başlıyor!

ULUDAĞ’DA SINIRLARIN OLMADIĞI BÜYÜLÜ BİR YOLCULUK BAŞLIYOR!

1996’dan bu yana aralıksız olarak düzenlenen, geçtiğimiz yıl Türkiye’nin en iyi festivali seçilen Bilyoner Winterfest’te eğlence anlayışı değişiyor! Her yıl üniversiteli gençlerin ihtiyaçları doğrultusunda popüler sanatçı, DJ ve etkinlikleri değerlendirerek oluşturduğumuz festival bu yıl katılımcılara farklı eğlence deneyimi sunacak. Festivalde Ceza’dan Mahmut Orhan’a, Norm Ender’den Büyük Ev Ablukada’ya, Murda’dan Abdullah İnal’a müzik dünyasının en önemli yıldızları, Bilyoner Winterfest sahnesinde harika bir şov gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

29 Ocak – 13 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan Bilyoner Winterfest Türkiye’den ve dünyadan birçok önemli sanatçı ve grubu binlerce üniversiteli genç ile Uludağ’da buluşturmaya devam ediyor. Ceza, Mahmut Orhan, Büyük Ev Ablukada, Murda, Norm Ender, Burak Yeter, Anıl Piyancı, Abdullah İnal, Aga B, DJ Artz&Bugy, Emrah İş, Arem Özgüç, Arman Aydın, Big G, Furkan Çavuş, Boygar, Deniz Sipahi, Müjde Kızılkan, Güntaç, Baran Bayraktar, Meli, Levent Özbay, Kubilay Caner,Virgin DJ’s  bu yıl beyaz cennet Uludağ’da sahne alacak olan isimler.

BİLYONER WINTERFEST  GEÇEN SENE AÇILAN FESTİVAL KULÜBÜ VİBE İLE BİRLİKTE TOPLAMDA 7 AYRI ALANDA MÜZİK SEVERLERLE BULUŞACAK!

Her gün saat 17:00-20:00 saatleri arasında binlerce kişinin katıldığı Uludağ’ın en kalabalık after-ski partileri Beceren Cafe’de yapılacak. Bilyoner Winterfest katılımcılarıyla ikinci defa buluşacak olan festivalin saklı eğlencesi “KUYTU” Pepsi Twist sponsorluğunda Uludağ’ın ilk ışıklarına eğlenmek, şarkı söylemek ve dans etmek isteyenlerin adresi olacak.

Bilyoner Wintefest’in bir diğer yeni sahnesi ‘PUBG Mobile Chill Lounge’ kayak arasında 14:00-16:30 saatlerinde elektronik müzik severlerin buluşma noktası olacak. Bilyoner Winterfest klasiği haline gelen Red Bull Kayak Odası Partisi ise Levent Özbay’ın canlı performansıyla Grand Yazıcı Kayak Odası’nda olacak! King Room, Blue Room ve Barbekü partilerin düzenleneceği Grand Teras ise festivalin diğer sahneleri

BİLYONER WINTERFEST’İN BU YILKİ SÜRPRİZİ “MURDA”, TÜRKİYE TURNESİNE BİLYONER WINTERFEST’TEN BAŞLIYOR !

Festivalin bir diğer sürprizi de son zamanlarda Ezhel ile birlikte seslendirdikleri “Aya” şarkısıyla milyonların beğenisini kazanan Murda’nın 29 Ocak’ta Birlikte Güzel’in sunacağı partide festivalin açılışını yapacak olması . Murda Türkiye turnesine Uludağ Vibe’da gerçekleştireceği performans ile başlayacak.

BİLYONER WINTERFEST DIAMOND PACK İLE AVANTAJLI PAKET!

Bilyoner Winterfest Diamond Pack ile tüm konserlere ve özel etkinliklere giriş hakkını bir arada satın alınabilmektedir.

Editöre not: İlki 1996 yılında 40 kişilik bir öğrenci turu olarak düzenlenen Bilyoner Winterfest, bu sene 24. Yılında 8500 üniversite öğrencisini Uludağ’da ağırlıyor.  7 ülkeden gerçekleşen katılım ile festivalde bu yıl 12 otel toplamda 3300 adet oda kapatıldı.  İlk düzenlendiği yıllarda Uludağ sezonunun ölü zamanlarında dağdaki boş odaları doldurma amacıyla gerçekleşen festival son 6 senedir Uludağ’a sezonun en kalabalık dönemini yaşatmakta ve Uludağ ekonomisine ciddi anlamda katkıda bulunmaktadır. Bilyoner Winterfest, ACE OF MICE ödüllerinde 2013,2014 ve 2015 yıllarında En İyi Gençlik Festivali, 2016,2017 yıllarında da Ace of M.I.C.E En İyi  Festivali ödülünü almıştır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ