Zirvede Haber

Tarlada İzimiz Olacak!

Tarlada İzimiz Olacak!
İsmet Karaca, CHP’nin Bursa İl Başkanlığı’na adaylığını açıkladı! Cumhuriyet Halk Partisi Bursa örgütünde, kongre heyecanı yaşanıyor. 17 ilçede kongrelerin tamamlandığı Bursa’da, İl Kongresi’nin tarihi 9 Şubat 2020 Pazar olarak belirlendi.
 
Bu çerçevede, İsmet Karaca, CHP Bursa İl Başkanlığı’na aday olduğunu bugün, CHP Bursa İl Binası’nda duyurdu.
 
Konuşmasının başında Elazığ depremi için vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini sunan Karaca, “Deprem gerçeği kapımızda önlem almalıyız, Bursa’da bu konuda tehlikeli iller arasında gerekli çalışmaları yapmamız gerek” dedi.
 
“BÜYÜKŞEHİR’DE HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADIK”
 
İsmet Karaca yaptığı konuşmada, “Partimiz Türkiye’deki hiçbir partide olmayan bir demokrasiye sahip, delege sandıklarından buraya geldik, ilçe kongrelerimiz tamamlandı şimdi sıra il kongremizde, bu büyük demokrasi şöleninde örgütün bana verdiği tüm görevleri yerine getireceğim. Başta il başkanımız olmak üzere hepimizin içinde bir yara olan genel seçimde hepimiz üzüntü yaşadık, gönül isterdi ki Büyükşehir’e, şanlı altıoklu bayrağımızı dikelim ama olmadı, partimiz Bursa’da başarı kazanamadı, ben de il başkanı olsam ben de Bozbey’i aday yapardım, doğru bir seçimdi ancak çok yaklaşmamıza rağmen olmadı. Genel başkanımıza açıkça söyledim ben kazanacağıma inanıyorum dedim, siyasi öngörüye sahibim il kongresini kazanabileceğimi düşünüyorum, ben bu partinin her kademesinde görev aldım öncelik benim için partinin başarılı olmasıdır. Genel başkanımız her adaya eşit yaklaştığını ifade etti, ona teşekkür ediyorum” dedi.
 
KARACA’DAN SEÇİM VAATLERİ
 
İsmet Karaca İl Başkanı seçilmesi durumunda yapacaklarını şöyle sıraladı:
 
“Seçilirsem parti içi bütünlüğü sağlayacağım ben herkesle çalışmaya hazırım, deneyebilirsiniz kimseyi geri çevirmeyeceğim, çok çalışkan bir örgüt olacağız, 1060 mahallenin hepsinde ayak izimiz olacak. önümüzde zorlu ve uzun bir yol var, kent merkezinde ulaşımı kolay bir parti binasına ihtiyacımız var, bunu kendi başıma yapma şansım yok ama ben ateşi yakacağım ve bu işi sizlerin katkılarınızla yapacağız, ben partinin tüm basamaklarında yer aldım, her çalışmamızda örgütümüzle beraberdik.”
 
“CUMHURİYET HALK PARTİSİ İKTİDAR OLACAK”
 
Ben size iki önemli söz veriyorum diyen Karaca, “İl kongremizden sonra ister il başkanı, ister örgütün bir üyesi olayım, bütünün içinde çalışacağıma söz veriyorum, sizlerin vicdanı olacağım. İkinci sözüm ise, bir sonraki olağan kongremizi Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında yapacağız” dedi.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ