Zirvede Haber

“Kalk O Koltuktan! Hayırsız Hayri!”

“Kalk O Koltuktan! Hayırsız Hayri!”

MHP Bursa’dan, Mudanya Belediye Başkanı’yla ilgili çok sert açıklama: ‘Cahil, patavatsız…’ Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın MHP’nin cemevi yapımıyla ilgili verdiği önerge sonrası yaptığı “Duvarlarına, kapılarına, camlarına çarpı konulan bir anlayıştan Cem Evine böylesine sahip çıktığınız için teşekkür ederim” sözlerine MHP Bursa’dan sert tepki geldi: “Cahil, patavatsız, tarih bilgisi sıfır siyasetçileri, dolduramadıkları koltuklardan kalkmaya davet ediyoruz.”

MHP Mudanya Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Bülent Erden, 31 Mart’taki seçimlerin ardından temelinin atılacağı sözü verilen cemeviyle ilgili Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi. “Cemevi yapmak belediyenin görevi değildir” diyen Türkyılmaz, MHP’yi 1970’li yıllarda yaşanan terör eylemleriyle eş değer tutan söylemlerde bulundu.

Türkyılmaz’ın ifadelerine MHP Bursa’dan sert tepki geldi. Büyükşehir Belediye Meclis Grup Sözcüsü Mustafa Kargılı ile Mudanya Belediye Meclis Üyesi Bülent Erden eşliğinde basın açıklaması yapan İl Başkanı Cihangir Kalkancı, Türkyılmaz’ı istifaya çağırdı.

İşte Kalkancı’nın açıklamasının tam metni:

“Son yıllarda Pensilvanya’yla uzaktan paslaşıp, yakından temas kuran, PKK ve YPG’nin oyuncağı, dolayısıyla Türkiye’nin karşısındaki mihrak haline gelen ve de kaynağından ve kökünden tamamen kopan CHP’nin “Türkiye’nin siyasi ve toplumsal dengelerini bozma çabalarına” her gün bir yenisi daha ekleniyor.

Dünden bugüne Atatürk’ün mirasını yağmalamaktan başka bir şey yapmayan CHP’nin bu yöndeki çabalardan birine 6 Aralık 2019 Cuma günü gerçekleştirilen Mudanya Belediye Meclis toplantısında şahit olduk.

CHP’nin 2014 seçim vaatleri arasında yerini alan ancak yapılmayan, üstelik 31 Mart 2019 seçimlerinde de ruhsatının hazır olduğu ve seçim sonrası hemen temelinin atılacağı beyan edilen cemevi ile ilgili MHP Mudanya Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcümüz Sayın Bülent Erden’in verdiği önerge sonrasında Başkan Hayri Türkyılmaz’ın ağzından dökülen cümleler ve takındığı tavır;

CHP’nin ve O’nun hayırsız belediye başkanının “muhasım lobilerin tasallutu altında” olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır…

Şöyle ki; Koltuğa yeniden oturmak adına iki dönemdir, cemevi projesiyle oy avcılığına çıkan Başkan Hayri Türkyılmaz, “Cemevi yapmak belediyenin görevi değildir” sözleriyle bu işten kurtulmaya çalışmakla birlikte,  “MHP tarafından böyle bir yazılı soru önergesi verilmesi sevindirici. Duvarlarına, kapılarına, camlarına çarpı konulan bir anlayıştan cemevine böylesine sahip çıktığınız için de teşekkür ederim” sözleriyle Türk Milliyetçilerine ağır bir iftira atmış, bölücü zihniyet ile markalanmış izansızlığın, akılsızlığın ve tahrik ediciliğin dışavurumunu sergilemiştir.

Grup Sözcümüz Sayın Bülent Erden’in cevap hakkını kullanmasına bile müsaade etmeyen, mikrofonunun sesini kısan, salonun ışıklarını karartan daha net bir ifadeyle faşist bir tutum sergileyen Hayri efendi, utanmadan, sıkılmadan tahrik edici konuşmasını, “Geçmişimizde yaşadığımız bu insanları bölmek, bu insanların hassasiyetleri üzerinden kimlerin ne oyunlar çevirdiğini herkes çok iyi biliyor. Maraş olaylarını Çorum olaylarını ve Madımağı ve daha diğerlerini herkes çok iyi biliyor” cümlesiyle devam etmiştir.

Türk siyasetinin her döneminde toplumun çimentosu, bu coğrafyada her türlü yaranın merhemi olan Türk Milliyetçileri için böylesine ağır iftira ve ithamda bulunan Mudanya Belediyesi’nin çapsız başkanını özür dilemeye davet ediyoruz. Ve ona hakikati öteleyen postmodern anlayışla beynine doldurulan ve bilinçaltına işlenen tarih bilgisini silmesi için gerçek tarihten birkaç hatırlatma yapmak istiyoruz…

Kurtuluş Savaşımızın en önemli mütarekesine ev sahipliği yapan Mudanya gibi Türk milliyetçileri için manevi değeri yüksek bir ilçede oturduğu belediye başkanlığı koltuğunu dolduramayan Hayırsız Hayri Efendi;  Türkiye’de geçmişte Türk milleti Kürt-Türk, Alevi-Sünni ve Laik-Antilaik olmak üzere üç başlıkta bölünmeye, ayrıştırılmaya ve çatıştırılmaya çalışıldı.

Tıpkı bugün de yapılmak istendiği gibi…

Üstelik bu bir CIA aklı idi ve ne yazık ki bu üç başlıktaki ayrışmanın reçetesi, 1962 yılında CHP iktidarı döneminde bir CIA kuruluşu olan Barış Gönüllüleri Örgütü’ne neredeyse 10 yıl süreyle verilen sosyolojik araştırma izni sonucu elde edilmişti.

Maraş, Sivas ve Çorum’da yaşanan hadiselerde biz oyunun ne olduğunu ve kimlerin de bu oyunda bilerek ve isteyerek rol aldığını çok iyi biliyoruz.

Attı mı mangalda kül bırakmayan Hayırsız Hayri…

Görüyoruz ki bugün de aynı rollerde bilerek ve isteyerek artistliğe soyunmuş haldesiniz.  Hayri Efendi, anlaşılan o ki bu yılın ağustos ayında Mudanya kitap fuarına özellikle davet ettiğin CHP Genel Başkan Yardımcısı Ünal Çeviköz’ün etkisinde kalmışsın.

Eski büyükelçilerden olan CFR’nin yani ABD Dış ilişkiler Konseyi’nin Ortadoğu Masa Şefi ile çok iyi arkadaş olduğunu parti toplantılarında açıktan dile getiren ve son dönemde sıklıkla ABD’ye ziyaretler gerçekleştiren CHP Genel Başkan Yardımcısı Ünül Çeviköz, kulağına ne fısıldadı, bilmiyoruz ama o da fark etmiş olmalı ki senden iyi bir provokatör olur…

Evet Hayri Efendi…

Sen o çarpı işaretlerinin izini, İzmir’in Gaziemir ilçesinden sür bence…

Hani şu Fransız Siyonistler Birliği Başkanı Anne Hidalgo’nun, daha seçim sonuçları açıklanmadan tebrik mesajı gönderdiği Gönye Locası kurucu üyesi Tunç Soyer var ya hah işte ona sor!

Kıbrıs’ı Kıbrıslılara bırakma aşkıyla yanıp tutuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, derin mason bağlantıları ve babasından edindiği tecrübeyle sana konunun geniş bir izahatını yapar…

Madımak mı?

Onu da zillet ittifakında el ele tutuştuğunuz minik ortağına sor!

Bak Hayri Efendi!

CIA beslemesi cemaatin gönderdiği NED çalışanlarını başdanışman olarak aldığı öne sürülen, Türkiye Türklere bırakılmayacak kadar önemli bir ülkedir diyen Henry Kissinger’in başkanlığını yaptığı Bilderberg üyelerinin Türkiye temsilcilerine trollük yapan,Tapınak Şövalyeleri’nin günümüzdeki düşünce kuruluşu konumundaki merkezi Chatham House gibi Alman ve Soros vakıfları ile varlığını devam ettiren masonların Türkiye’deki yerleşkesi haline gelen CHP’nin tarihini ve perde arkasındaki “küresel çeteyi” dünden bugüne biz çok iyi biliyoruz ve bugünü de doğru okuyoruz…

Bir figüran olarak senin bu çetedeki geçmişini ve konumunu da biliyoruz…

Ve biz biliyoruz ki; Birileri sistemli bir şekilde MHP camiasını tahrik etmek, Kürt-Türk, Alevi-Sunni ve Laik-Antilaik başlığında çatışma planlarıyla Türkiye’deki iç cepheyi çökertmek uğraşındadır.

Bu oyunun farkındayız. Biz ısrarla Türk milliyetçileri olarak Türk milletinin çimentosu olmaya devam edeceğiz. Kuzeyden güneye, doğudan batıya; tek bilek, tek yüreğiz. Biz Türkiye’yiz.

Alevi kardeşlerimiz konusuna gelince!

Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli, “Türk kültürünün özü Alevi-Bektaşi kardeşlerimizle ilgili ne söylemiş, önce onu iyi okuyup anlamanızı isteriz” ama anlama güçlüğü çektiğiniz gün gibi ortada.

Bak Hayri Efendi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli diyor ki;

“İnşallah dünya durdukça da, bu küf tutmuş hastalıklı zihinler hayallerine ulaşamayacaklar, ya kahırlarından ya da girdikleri işbirlikçi ilişkilerden dolayı çürüyerek yok olup gideceklerdir. Alevi kardeşlerimiz müsterih olsunlar, biz yanlarındayız. Canlarımız, canımız bildiklerimiz rahat olsunlar, biz arkalarındayız. Biz muhabbet bağında birlikte açan gonca gibiyiz. Aşkla semaha açılan aynı vücudun iki eli gibiyiz. Çünkü biz biriz, beraberiz ve ilelebet de böyle kalacağız.”

Son olarak; Hayri Efendi gibi “cahil, patavatsız, tarih bilgisi sıfır” siyasetçileri dolduramadıkları koltuklardan kalkmaya davet ediyoruz… Çünkü Başbuğ Alparslan Türkeş’in söylediği gibi, “Beceriksizlikle ihanet arasında kıldan ince bir çizgi vardır. Beceremediği halde makam – mevki işgal etmek en büyük ihanettir” diyoruz…

Ne mutlu Türküm Diyene!”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ