Zirvede Haber

Başkanlardan dayanışma mesajı

Başkanlardan dayanışma mesajı

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a iade-i ziyarette bulundu. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem Başkan yardımcılarıyla birlikte Mudanya Belediyesi’ni ziyaret etti.  Erdem’in yerel seçimlerin ardından Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a iade-i ziyaretinde dayanışma mesajları verildi.  

Başkan Erdem ziyarette, Nilüfer ile Mudanya ilçeleri arasındaki dostluk ilişkilerinin artarak devam edeceğini vurgulayarak “Dayanışma içinde olarak Bursa’da sosyal demokrat belediyecilik anlayışının en güzel örneklerini vermek istiyoruz. Gerek Gemlik, gerek Mudanya Belediyeleri ile birlikte, bundan sonra görüşmelerimizi sıklaştırarak, işbirliğimizi arttıracağız” dedi.

Başkan Erdem’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren başkan Hayri Türkyılmaz ise “Kardeş belediyemiz Nilüfer ile dayanışma ve birlik içerisinde ilçelerimize en iyi hizmeti vermek için çaba sarf ediyoruz. Nilüfer’de yıllardır en güzel örnekleri görülen sosyal demokrat anlayışın Bursa’da farkını arttırmak ve tüm ilçelerimize yaymak, hemşehrilerimizin hak ettiği hizmeti almalarını sağlamak en büyük dileğimiz” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ