Zirvede Haber

Doğa İle İç içe…

Doğa İle İç içe…
Bursa Gürsu Belediye Başkanı Işık: “Doğayı solumak insanı tazeler” Bursa Gürsu Ericek Adrenalin Park, doğasever belediyecileri ağırladı. Gürsu Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Gürsu Ericek Adrenalin Park’ta düzenlenen doğa yürüyüşünde hem spor yapıldı hemde çevre temizliği.
 
Ak Parti Bursa milletvekili Atilla Ödünç, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık ile Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ve her iki belediye personellerinin katılımıyla gerçekleştirilen doğa yürüyüşü, Gürsu Ericek Adrenalin Park’ın muhteşem manzarası eşliğinde yapıldı.
 
“Gürsumuz doğal zenginliğiyle tüm doğa sporlarına ev sahipliği yapabilecek potansiyele sahip diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Yıldırım Belediye Başkanımız Sayın Oktay Yılmaz ve çalışma arkadaşları ve belediye personelimizle çok keyifli bir yürüyüş yaptık. Adrenalin Parkımız’ın muhteşem manzarası eşliğinde misafirlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyduk. Yürüyüşümüz süresince doğayı solumak hepimizi tazeledi” dedi.
 
Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, düzenli olarak yaptıkları doğa yürüyüşlerinde bir yandan spor yaparken diğer yandan da çevredeki atıkları toplayarak bir doğa çalışması gerçekleştirdiklerini belirtti.
 
Adrenalin Park’ın sırtını dayadığı ve Türk Bayrağı asılı olan tepeye de tırmanan ekip, Barış Pınarı Harekatı’nda askerlerimizin yanında olduklarını göstermek için selam durdular.
 
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ