Zirvede Haber

Damadın Tahliyesine MHP’den Sert Tepki!

Damadın Tahliyesine MHP’den Sert Tepki!
Damat beraatine MHP tepkisi! Bülent Arınç’ın damadının FETÖ davasından beraat etmesine MHP’den de tepki geldi. MHP Genel Başkan yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu ”Gemisini yürütene eskiden kaptan derlerdi… Şimdi ne diyorlar bilmem” dedi.
 
TBMM eski Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bülent Arınç’ın damadı Ekrem Yeter’in FETÖ davasından beraat etmesine MHP’den de tepki geldi.
 
MHP Genel Başkan yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu, sosyal medya hesabından, ”Bay Arınç’ın damadı FETÖ yargılamasından beraat etmiş…..Gemisini yürütene eskiden kaptan derlerdi… Şimdi ne diyorlar bilmem” paylaşımı yaptı. MHP milletvekili Hidayet Vahapoğlu, Ekrem Yeter’in tahliyesine tepki gösterdi.
 
‘’İNFİAL VAR”
 
Hidayet Vahaoğlu’na çok sayıda destek mesajı gelirken, bir kullanıcı da, ”FETÖ borsasından yararlanmış olsa gerek. İstediği kadar beraat etsin, milletin gözünde yine FETÖ olarak kalacaktır” diye yazdı. AK Parti eski İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner de, damat Ekrem Yeter’in beraat etmesine tepki göstererek şu açıklamayı yaptı: ”’FETÖ konusunda duyarlı olanlar infial içinde. Madem FETÖ’cü değildi, neye dayanılarak hakkında dava açıldı ? Delil olmadan işlem yapıldıysa yargımız adına üzülürüm. Birileri araya girdiği için beraat verildiyse, bin kat daha üzülürüm. Bu tür tuhaf ve üzücü davranışlardan sadece yargı sistemimiz değil, Partimiz de zarar görür”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ