Zirvede Haber

Kritik Yer Temizlendi!

Kritik Yer Temizlendi!
Barış Pınarı Harekâtı’nda son dakika gelişmesi… SMO: Tel Abyad’ı PKK/PYD’den aldık Barış Pınarı Harekâtı’nda beşinci gün devam ederken Suriye Milli Ordusu flaş bir açıklamayaptı. SMO Sözcüsü Yusuf Hamud, “Kuvvetlerimiz Tel Abyad’ı tamamen PKK/PYD’den aldı” dedi.
 
Türk Silahlı Kuvvetleri’nin sınır güvenliğini sağlamak ve terör örgütleri PKK/PYD/YPG ve IŞİD’e karşı başlattığı Barış Pınarı Harekâtı’nda kritik bir gelişme yaşandı… Terör örgütü PKk/YPG/PYD’nin sözde asayiş merkezi olan Tel Abyad terörist unsurlardan temizlendi.
 
Suriye Milli Ordusu flaş bir açıklama yaptı. Suriye Milli Ordusu Sözcüsü Yusuf Hamud, “Kuvvetlerimiz Tel Abyad’ı tamamen PKK/PYD’den aldı” açıklaması yaptı.
 
Öte yandan Anadolu Ajansı, servis ettiği haberde harekât kapsamında Tel Abyad ilçe merkezinin batısının YPG/PKK’lı teröristlerden kurtarıldığını duyurdu.
 
Suriye Milli Ordusu’nun Tel Abyad’daki YPG/PKK’nın sözde polis merkezini ele geçirdiği belirtilirken Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Suriye Milli Ordusu (SMO) ile Suriye’nin kuzeyinde YPG/PKK ve IŞİD terör örgütlerine karşı başlatılan Barış Pınarı Harekâtı kapsamında Tel Abyad’ın batısı ve doğusu kontrol altına alındı. Suriye Milli Ordusu yaptığı açıklamada, Tel Abyad’da YPG/PKK’ya ait sözde polis merkezini ele geçirdiğini belirtti.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ