Zirvede Haber

Bataklık Kurutuluyor!

Bataklık Kurutuluyor!
Resulayn’da teröristler bir bir yakalanıyor Türk Silah Kuvvetler (TSK) ve Suriye Milli Ordusu’nun sürdürdüğü Barış Pınarı Harekâtı kapsamında Resulayn kırsalında 3 terörist daha yakalandı. Teröristler kelepçelenip kafalarına çuval geçirilerek etkisiz hale getirildi.
 
Türk Silah Kuvvetler (TSK) ve TSK’nın desteklediği Suriye Milli Ordusu, Barış Pınarı Harekâtı kapsamında ilerleyişini sürdürüyor. TSK ve Suriye Milli Ordusu askerleri, ilerleyişi sırasında bölgede bulunan köyleri de terör örgütünden geri alıyor.
 
Kafalarına çuval geçirilerek kelepçelenen teröristler böyle görüntülendi. Foto: İHA
 
Harekât sırasında TSK ve Suriye Milli Ordusunun yoğun operasyonlarıyla YPG/PKK teröristleri bir bir yakalanıyor. Ceylanpınar’ın karşısında bulunan Resulayn’da dün gerçekleştirilen operasyonda 3 terörist etkisiz hale getirildi.
 
Türk Silah Kuvvetler (TSK) ve Suriye Milli Ordusu’nun sürdürdüğü Barış Pınarı Harekatı kapsamında Resulayn kırsalında 3 terörist daha yakalandı. FOTO: İHA
 
Resulayn kırsalında teslim olan ve ele geçirilen terörist sayısı 11’e yükseldi. Öte yandan Tel Abyad ve Resulayn’da terör hedefleri tek tek yok ediliyor.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ