Zirvede Haber

Turgay Erdem’den Gemlik’e iade-i ziyaret

Turgay Erdem’den Gemlik’e iade-i ziyaret

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’a iade-i ziyarette bulundu. Başkan Turgay Erdem, geçtiğimiz hafta Gemlik Belediyesi’nde yaşanan saldırı dolayısıyla Mehmet Uğur Sertaslan ve Başkan Yardımcısı Zeynep Akış Serintürk’e geçmiş olsun dileklerinde bulundu.Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, başkan yardımcılarıyla birlikte Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’ı ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Turgay Erdem ve beraberindekiler Sertaslan ve Başkan Yardımcısı Zeynep Akış Serintürk’e geçmiş olsun dileklerinde bulunarak saldırıyı kınadılar.

 Ziyarette iki belediye arasında işbirliği yaparak daha etkin hizmetlerin ortaya koyulabileceğini vurgulayan Başkan Turgay Erdem, “Mehmet Uğur Sertaslan ve ekibine başarılar diliyorum. İki belediye arasındaki ilişkileri daha güçlü kılmak istiyoruz. Her türlü konuda ortak çalışma biçimlerini oluşturabiliriz. Sık sık yaptığımız iş birliği ve paylaşımlarımız, bundan sonra da artarak devam edecek” dedi.

 Belediyecilik uygulamaları konusunda Nilüfer’i rol model aldıklarını ifade eden Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, “Nilüfer Belediyesi’nin bilgi ve birikiminden yararlanmaya ihtiyacımız var. Her türlü işbirliğine hazırız. Belediyecilikte hizmetin beklemeye vakti yok. Nilüfer Belediyesi ve Turgay Erdem’in tecrübeleri bizim için çok önemli” dedi.

 Yaşanan saldırıyla ilgili  de açıklama yapan Başkan Sertaslan, “Gemlik’i barışın ve huzurun kenti yapmak için yola çıktık. Bu saldırıyla anılmak istemiyoruz. Biz yaptığımız hizmetler ve huzurlu kent olarak anılmak istiyoruz” dedi.  Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem daha sonra Gemlik CHP İlçe Başkanlığı’nı da ziyaret etti. Başkan Cemil Acar ve ekibiyle bir araya gelen Turgay Erdem, çalışmalarında başarılar diledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ