Zirvede Haber

BUSKİ Yerinde Sayıyor!

BUSKİ Yerinde Sayıyor!

Nilüfer’e son zamanlarda yayılan kötü koku siyasilerin tepkilerini de beraberinde getirdi. BBP Nilüfer İlçe Başkanı Mustafa Aydın; “Hiçbir kimsenin yada kurumun sokağında, caddesinde, mahallesinde komşunu kötü bir kokuyla baş başa bırakmaya hakkı yoktur! Adeta lağım kokusunu andıran ve birkaç gündür devam eden tehdit Ahmet Yesevi ve Balat mahallelerini etkisi altına almıştır.” Dedi.

Belediyeler göreve!

Aydın; “Hamitler Kent Çöplüğünden mi, Arıtma Tesislerinden mi yoksa fabrika bacalarından mı kaynaklanıyor bilmiyoruz, ama işin peşini bırakmayacağız!” dedi. Bu konuyu daha öncede defalarca gündeme getirdiklerini söyleyen BBP’li Aydın; “Geçen zaman içinde BUSKİ yetkililerinin verdiği hiçbir sözü yerine getirmediklerine şahit olduk, sözde 2 sene içinde Nilüfer deresini balık avlanacak hale getireceklerdi, ancak gelinen noktada bu bölge hala zehir solmaya devam ediyor. Akşam saatlerinde başlayan koku gece geç saatlere kadar devam ediyor, evlerin içi lağım gibi kokuyor!” diyen BBP Nilüfer İlçe Başkanı Mustafa Aydın, Bursa’yı yönetenleri göreve çağırdı.

Aydın; “Keza, çevre duyarlılığı ile alakalı hassasiyetli olan Nilüfer Belediyesi’nin de bu konuda yapabileceği bir şeylerin olması gerektiğini, dolayısıyla hayatı olumsuz etkileyen bu koku ile alakalı olarak Nilüferlilere katkı koymalarını bekliyoruz.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ