Zirvede Haber

Neslican Tay hakkında tepki çeken paylaşım

Neslican Tay hakkında tepki çeken paylaşım

Dün akşam hayatını kaybeden kanser hastası Neslican Tay için “Bu çıplaklıkla cennete gitmesi zor” diyen kişinin kimliği tespit edildi. Paylaşımı yapan kişinin Neslihan S. olduğunu söyleyen bir avukat, “Bu sözlerin hesabını yargı önünde vereceksin” dedi.

Tümörden dolayı sol bacağını kaybeden ve dördüncü kez kansere yakalandığı için yoğun bakıma kaldırılan Neslican Tay, dün akşam hayatını kaybetti. Hastanenin duyurduğu acı haber sonrası Türkiye yasa boğuldu ve binlerce kişi taziye mesajı yayınladı. Ancak bir kullanıcı Neslican hakkında skandal sözlerin yer aldığı bir paylaşım yaptı.

NESLİHAN HAKKINDA SKANDAL SÖZLER

@AkFeraset” kullanıcı adlı, “Nesl-i Han” isimli bir Twitter hesabından Neslican için yapılan paylaşımda, “Neslican Tay ölmüş. Herkes cennete kavuştu diyor. Orasını Allah bilir. Yalnız bu çıplaklıkla biraz zor…” diye yazıldı.

KİMLİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Skandal tweete sessiz kalmayan Avukat Umur Yıldırım, yaptığı araştırma sonucu söz konusu trol hesabın “Neslihan S.” adında biri tarafından kullanıldığını iddia etti. Avukat Yıldırım, “Neslihan Sungur burada dursun bu. Bu sözlerin hesabını yargı önünde vereceksin” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ